Forța Dreptei Timiș îi bate obrazul lui Alin Nica pentru că îl susține pe Mircea Geoană la alegerile prezidențiale: Alin Nica a ales să trădeze partidul care i-a întins o mână de ajutor

Fostul șef al PNL Timiș, Alin Nica, și încă președinte al Consiliului Județean pentru circa 2-3 săptămâni, a anunțat luni că îl susține pe social-democratul Mircea Geoană la alegerile prezidențiale, așa cum puteți citi AICI.

Anunțul este unul stupefiant deoarece după plecarea din PNL Timiș, partid care nu dorea să îl mai susțină pentru un nou mandat în fruntea administrației județene, Alin Nica a primit o mână de ajutor din partea Partidului Forța Dreptei, condus de Ludovic Orban.

Pe lângă candidatura uninominală la președinția Consiliului Județean, Alin Nica s-a aflat și pe lista de consilieri județeni ai Forța Dreptei care a candidat în cadrul Alinei Dreapta Unită alături de USR.

Anunțul lui Alin Nica este cu atât mai deplorabil și disperat, arătând că se agață de orice doar să mai primească poate o funcție, cu cât partidul din care face parte, Forța Dreptei, îl are drept candidat la alegerile prezidențiale pe Ludovic Orban.

Decizia lui Alin Nica nu a rămas netaxată, iar președintele Forța Dreptei Timiș, deputatul Claudiu Chira, îl acuză, într-un comunicat de presă, de luni seara, că “a ales să trădeze partidul care i-a întins o mâna de ajutor“.

Organizația Județeană a Forța Dreptei Timiș regretă faptul că domnul Alin Nica a ales să trădeze partidul care i-a întins o mâna de ajutor când se recomanda ca un luptător împotriva PSD-ului și PSD-ismului, iar astăzi a ales să îl susțină la alegerile prezidențiale pe cel mai longeviv ex-președinte al PSD. Astăzi se alătură „distinsei” galerii de susținători ai domnului Geoană: Ion Iliescu, Marian Vanghelie, Dan Voiculescu, Adrian Năstase și Sorin Ovidiu Vântu! Am crezut că Alin Nica este un luptător împotriva PSD-ului și a venit alături de noi să batem PSD-ul și să ne opunem pesedizării județului Timiș. Aflăm astăzi cu stupoare că cel pe care l-am susținut la alegerile trecute, este de fapt susținătorul unui PSD-ist. Pentru că cine a băut apă după domnul Iliescu, nu poate fi decât PSD-ist. Forța Dreptei rămâne consecventă angajamentelor din campania electorală. Noi nu trădăm, nu ne predăm PSD-ului și continuăm lupta până la victorie.  Toți membrii Forța Dreptei, alături de partenerii noștri din Alianța Forțelor de Dreapta – Partidul Mișcarea Populară, Alternativa Dreaptă și Partidul Național Țărănesc Maniu Mihalache, îl susțin pe singurul candidat autentic liberal care a mai bătut și care are știința și capacitatea de a bate PSD-ul în turul 2, Ludovic Orban“, a precizat prin intermediul unui comunicat de presă președintele Forța Dreptei Timiș, deputatul Claudiu Chira.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole