Timișoara: un poligon de instruire pentru angajații din domeniul situațiilor de urgență va fi construit pe fonduri europene – a fost predat amplasamentul și a fost dat ordinul de începere al lucrărilor

ISU Timiș informează că luni, 30 septembrie 2024, a fost dat ordinul de începere al lucrărilor, iar marți, 01 octombrie 2024 a fost predat amplasamentul pentru poligonul pentru pregătirea de specialitate a personalului de intervenție în situații de urgență din România și Serbia către Asocierea RHEINBRUCKE S.R.L. – ATELIER DECUMANUS S.R.L.

Activitatea de construire a unor noi facilități de instruire și antrenament este parte integrantă a Proiectului RORS00005 COOP „A more secure cross-border area by enhancing the emergency response capability”, din cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră INTERREG IPA CBC România-Serbia 2021-2027, în care Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș este partener. La acest eveniment au luat parte echipa de proiect, dirigintele de șantier și reprezentanții proiectantului și constructorului“, a mai precizat sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole