Lucrări Aquatim în mai multe localități din Timiș

În săptămâna 16 – 20 mai 2022, între orele 9-15, se va întrerupe zilnic alimentarea cu apă în localitatea Mașloc, pentru efectuarea lucrărilor de spălare a rețelei de distribuție cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune. Tot în perioada 16 – 20 mai, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Giarmata, pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție, după următorul program: luni 16 mai, se va spăla rezervorul de înmagazinare; marți, 17 mai, se va spăla rețeaua de distribuție pe strada Bătrână; miercuri, 18 mai, se va spăla rețeaua de distribuție pe strada Nouă; joi, 19 mai, se va spăla rețeaua de distribuție pe strada Morii; vineri, 20 mai, se va spăla rețeaua de distribuție pe strada Ardealul.

De asemenea, se vor efectua lucrări de spălare a rețelelor de alimentare cu apă și în următoarele localități: în data de 16 mai, între orele 8 – 15, în Buziaș și Herendești; în data de 17 mai, între orele 8 – 15, în Buziaș și între 8:30 – 13, în Jena; în data de 18 mai, între orele 8 – 15, în Bacova și între 8:30 – 14, în Găvojdia. Pe perioada desfășurării lucrărilor, presiunea apei din aceste localități va fi redusă.

Luni, 16 mai și marți, 17 mai, în  intervalul orar 09 – 14, se vor efectua spălări pe rețeaua de apă din localitatea Lovrin. Este posibil ca în această perioadă presiunea să fie scăzută.

In data de 17 mai, în intervalul orar 8 – 15, presiunea apei din localitatea Știuca va fi redusă, în vederea derulării unor lucări de mentenanță la foraj.

„Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, anunță Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole