Timișoara: adopții de câini și pisici la adăpostul Danyflor și în Giarmata Vii la Snoopy GroomVet – animalele sunt vaccinate, sterilizate și microcipate

Cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor, Primăria Timișoara invită timișorenii din nou să ofere unui cățel o viață mai bună.

𝐒𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆, 𝟓 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, între orele 𝟏𝟏:𝟎𝟎 – 𝟏𝟒:𝟎𝟎, vă așteptăm la adăpostul Danyflor (DN59, KM12+200, Șag), pentru a-i da unui prieten blănos o șansă la fericire. Câinii sunt pregătiți să își găsească o familie: sunt vaccinați, sterilizați, deparazitați și microcipați, gata să devină cei mai buni prieteni ai voștri“, a transmis municipalitatea.

Un alt eveniment va avea loc la Cabinet Veterinar Snoopy GroomVet din în Giarmata-Vii.

Vă prezentăm un eveniment deosebit organizat de Asociația Poli, care susține adopția responsabilă a animalelor fără stăpân. Târgul de adopții se va desfășura în data de 5 octombrie, între orele 10:00-19:00, în Giarmata-Vii, la Cabinet Veterinar Snoopy GroomVet, și își propune să ofere o șansă la o viață mai bună pentru zeci de pisici și căței ce așteaptă cu nerăbdare să-și găsească o familie iubitoare. Evenimentul este deschis tuturor celor care doresc să adopte un animal sau să afle mai multe despre cum pot contribui la îmbunătățirea situației animalelor abandonate. Fiecare animal din târg a fost deparazitat, vaccinat și microcipat, iar echipa de voluntari a Asociației Poli va fi la fața locului pentru a oferi informații despre procesul de adopție și pentru a răspunde tuturor întrebărilor. Pe lângă adopții, târgul va include și activități pentru copii și surprize dulci pentru participanți. Prin acest eveniment, Asociația Poli dorește să atragă atenția asupra importanței adopției animalelor fără stăpân și să contribuie la reducerea abandonului. Vă încurajăm să promovați acest târg și să sprijiniți inițiativa noastră de a oferi un cămin cald și iubitor“, a precizat Asociația Poli.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole