Dominic Fritz împreună cu soția la 8 ani de USR Timiș – “ne-am înscris în USR pentru că ne-am săturat de corupția și jocurile vechilor partide – am atras alături de noi profesioniști din toate domeniile“

USR Timiș a sărători în weekend 8 ani de la înființare.

Evenimentul care a reunit sute de participanți, a fost dublat de faptul că filiala județeană a stabilit și lista candidaților pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie, așa cum puteți citi AICI.

Am sărbătorit 8 ani de USR Timiș alături de oameni care, ca și noi, cred că politica se poate face altfel. Ne-am înscris în USR pentru că ne-am săturat de corupția și jocurile vechilor partide. Am atras alături de noi profesioniști din toate domeniile, cu experiență reală în mediul privat, hotărâți să schimbăm sistemul. Cu ajutorul vostru, am reușit să protejăm Timișoara de ghearele toxice ale PSD și PNL, în ciuda încercărilor lor de a ne opri prin comasări și jocuri murdare Acum privim înainte: în acest an, avem ocazia istorică de a face și mai mult. Elena Lasconi va fi prima femeie președinte a României, iar împreună vom reuși să oferim țării o conducere curată, competentă și onestă. Dar pentru asta, avem nevoie de tine! Alătură-te USR, strânge semnături pentru candidați și fă-ți vocea auzită la vot. Împreună putem schimba viitorul României!“, este mesajul USR Timiș transmis prin intermediul paginii de Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole