Timișoara: muncitorii s-au întors pe Centura de Sud – deja primele intervenții la nici o săptămână de la inaugurare – au fost montate indicatoare – șoferii reclamă semnalizarea proastă a ieșirilor care îi debusolează – șoseaua a devenit vizibilă pe google maps

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a efectuat marți dimineață primele intervenții pe Centura de Sud la nici o săptămână de la inaugurare.

Instituția nu precizează dacă lucrările au fost făcute de administratorul drumului, adică DRDP, sau de constructor pe cheltuiala sa.

De fapt, mare întrebare este dacă drumul public a fost deja intabulat sau el apare ca al nimănui, ceea ce ar face orice intervenție ca să fie nelegală, ba chiar penală.

Pe VTM au fost montate indicatoare rutiere suplimentare, pentru siguranța traficului. RESPECTAŢI SEMNIFICAȚIA INDICATOARELOR RUTIERE! „, este îndemnul instituției, care practic se răstește la șoferi, cu majuscule, în stilul lui Nicolae Robu, care scria pe Facebook tot cu majuscule, nu degeaba purtătoarea de cuvânt a DRDP Timișoara este o fostă apropiată a lui Nicolae Robu și purtătoare de cuvânt a PNL Timiș.  

Neamul prost de la DRDP Timișoara nu este o noutate, ceea ce este o noutate este faptul că deja șoferii au mai multe nemulțumiți tocmai legate de semnalizarea rutieră.

Fiind un drum nou, orientarea pe Centura de Sud este momentan dificilă, mai ales că, spre exemplu, la una dintre ieșiri indicatorul este spre Buziaș și nu spre Moșnița Nouă care este prima localitate de la coborâre. La fel stau lucrurile și cu alte ieșiri, care sunt semnalizate ciudat, fiind destul de greu de perceput din prima, necesitând mai degrabă o deducție spre ce localitate este ieșirea. La fel se întâmplă și spre Calea Șagului unde este semnalizată ieșire spre Moravița, o stupiditate enormă, ca să nu spunem prostie feroce.

Probleme de orientare ale șoferilor au fost îngreunate și de faptul că șoseaua nu era vizibilă pe google maps în urmă cu câteva zile, lucru care astăzi a fost rezolvat și întregul traseu este acum vizibil.

Noroc așadar cu google, că salvează lipsa de simț practic a incompetenților din DRDP Timișoara, instituției înțesată de bișnițari de partid puși doar pe căpătuială.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole