Timiș: accident rutier în Bacova – o mașină s-a răsturnat după o lovire din spate – un șofer a ajuns la spital

Marți, 17.09.2024, în jurul orei 09:50, pompierii din cadrul Stației Buziaș au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI și prim ajutor în urma unui accident rutier produs pe DJ 892, în localitatea Bacova.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul răsturnat. În urma evenimentului a rezultat o victimă care a fost transportată la spital de către ambulanța SAJ, în stare conștientă și cooperantă. Un bărbat în vârstă de 30 de ani a condus un autoturism pe DJ 592, între localitatea Bacova și Chevereșu Mare, iar la un moment dat a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 47 de ani. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 30 de ani, fiind transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate“, a precizat Poliția Timiș.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Marți, 17.09.2024, în jurul orei 09:50, pompierii din cadrul Stației Buziaș au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI și prim ajutor în urma unui accident rutier produs pe DJ 892, în localitatea Bacova. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul răsturnat. În urma evenimentului a rezultat o victimă care a fost transportată la spital de către ambulanța SAJ, în stare conștientă și cooperantă“, a transmis ISU Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole