Timișoara: turul “instagramabil“ al orașului – cuprinde 40 de obiective turistice ce merită pozate și filmate – ele trei trasee vor fi disponibile pe site-ul oficial de promovare turistică a Timișoarei

Organizația de Management al Destinației Timișoara anunță lansarea unui proiect inedit: „Turul Instagramabil al orașului Timișoara”.

Acesta cuprinde 40 de obiective turistice din oraș și împrejurimi.

Cele trei trasee create includ obiective esențiale ale Timișoarei, colțuri mai puțin cunoscute și locuri ce merită pozate și filmate la doar câțiva pași de oraș. Colecția de obiective a fost creată în colaborare cu două nume importante din comunitatea Instagram timișoreană: Roxana Puriș (@roxanapuris) și Alexandra Pîrv (@umbluvandra). Cele trei trasee vor fi disponibile pe site-ul oficial de promovare turistică a orașului, www.visit-timisoara.com, împreună cu ponturi de la cele două co-realizatoare“, arată organizatorii.

Evenimentul de lansare va fi unul dinamic și interactiv.

Ne vom întâlni la Hotel Atlas, în jurul unui bufet pregătit de chef Daniel Grosu, apoi vom vizita 3 dintre obiectivele incluse în traseu din zona Pieței Unirii, împreună cu Roxana, Alexandra și ghidul de turism Ludovic Satmari. Vom încheia în Palatul Episcopal Sârbesc, la un pahar și o discuție despre activitățile de promovare turistică pe care OMD Timișoara le are pregătite pentru această toamnă“, a precizat Laura Boldovici, manager de destinație al OMD Timișoara.

Data: miercuri, 18 septembrie 2024

Ora: 14

Locul de întâlnire: Hotel Atlas, lobby

Participarea se poate confirma la adresa de email contact@visit-timisoara.com sau la numărul de telefon 0722.656.132.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole