VEST: doi tineri s-au ales cu dosare panele pentru curse ilegale de mașini pe străzile orașului – doi șoferi au pornit de la un semafor, în paralel, turând motoarele și cu scârțâit de roți

Joi, la ora 22.40, pe bulevardul Republicii, polițiști de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Reșița au observat momentul în care doi conducători auto au pornit de pe loc, la semafor, în paralel, turând motoarele și cu scârțâit de roți.

Polițiștii au pornit în urmărirea celor două autoturisme, care au fost oprite în scurt timp. Cei doi conducători auto, doi tineri de 24 și 25 de ani, din Reșița, au fost testați cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, stabilindu-se că nu se aflau sub influența acestora. Polițiștii au întocmit în acest caz, un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „participarea, în calitate de conducător de vehicul, la întreceri neautorizate pe drumurile publice”, iar cercetările sunt continuate.  Precizăm faptul că astfel de comportamente în trafic pot reprezenta un real pericol pentru siguranța circulației pe drumurile publice și pot împiedica sau îngreuna circulația“, a transmis Poliția Caraș-Severin.

Legea pedepsește participarea la întreceri neautorizate între vehicule, sancțiunea prevăzută fiind închisoarea de la 3 luni la un an sau amendă.

Foto. arhiva

Recomandările noastre

Cele mai citite articole