Viceprimarul PNL din Peciu Nou este acuzat că și-a folosit funcția în scop exclusiv electoral

Consiliul Local Peciu Nou e eșuat în tentativa de schimbare din funcție a viceprimarul liberal Nicoleta Grubacichi.

Aleșii locali au fost convocați, în 30 septembrie, la inițiativa primarului PSD Gabriel Drăgan, pentru a vota un proiect de hotărâre prin care se solicita înlocuirea din funcție a viceprimarului liberal.

“Am convocat Consiliul Local al Comunei Peciu Nou pentru a prezenta, analiza și supune aprobării următorul material: „REFERAT DE APROBARE la Proiectul de Hotărâre privind aprobarea eliberării din funcție a viceprimarului comunei Peciu Nou”. Rezultatul votului pentru aprobarea acestui Referat a fost următorul: Pentru : 8 voturi, Abținere: 1 vot, Împotrivă: 5 voturi. Un consilier a fost absent. Pentru eliberarea din funcție a viceprimarului erau necesare 10 voturi“, a declarat primarul Gabriel Drăgan.

Viceprimarul PNL, Nicoleta Grubacichi, este acuzat în referatul de aprobare care însoțește proiectul de hotărâre că nu și-a îndeplinit atribuțiile care i-au fost delegate și că acțiunile întreprinse au avut doar scop electoral.

VIDEO. “Dă-i comanda dacă ești șef – două luni mai stai primar și te aruncă afară“ – Dominic Fritz a început demolarea construcțiilor ilegale de pe strada Cezar sub amenințarea familiei Stancu: vom continua până când și ultimul metru de teren furat va ajunge înapoi în patrimoniul Timișoarei

Sub amenințări cu dosar penal, de lobby la „oamenii mai mari, la București” și intimidări „stai în banca ta, sunt oameni mai mari ca tine”, primarul Dominic Fritz,  echipele Colterm…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole