Timișoara: a fost emisă autorizația de demolare a stadionului Dan Păltinișanu – momentan nu există banii pentru a demara licitația pentru desemnarea firmei care se va ocupa de demolare

Stadionul Dan Păltinișanu a primit în sfârșit oficial undă verde pentru demolare, așa cum anunța miercuri Buletin de Timișoara.

Primarul Dominic Fritz a dat vestea, marți seara, în cadrul unei emisiuni TV, că documentația pentru demolarea stadionului a ajuns pe biroul său și că urmează să o semneze.

Documentul oficial nu a fost prezentat de Dominic Fritz, ci de președintele ales al Consiliului Județean Timiș, Alfred Simonis, care momentan nu are nicio atribuție legală în privința subiectului, acesta nefiind singurul subiect în care se bagă fără drept, depășindu-și cu mult atribuțiile și făcând de mai multă vreme un trafic de influență deșănțat prin fața procurorilor lași și complici.

Cum însă statul de drept a dispărut complet din România sub ochii celor din Europa care altă dată săreau ca arși la cea mai mică problemă, cel poreclit “Interlopu de la Moșnița Nouă“ face ce vrea nu doar în județ, ci chiar la nivel central, lucru aberant pentru un individ de nivelul său și extrem de nociv pentru cetățenii care au ajuns să fie conduși de golanii de pe stradă pe care altă dată îi ridica altă dată Poliția și îi băga în dublă, nu stătea dreptți în fața lor.

Proiectul noului stadion Dan Păltinișanu merge mai departe, astăzi fiind emisă autorizația de desființare a actualei baze sportive. Au existat în ultimele luni multe voci care au pus la îndoială realizarea acestui obiectiv, însă eu și echipa mea ne-am văzut de treabă și am obținut, pas cu pas, toate avizele și hotărârile necesare“, a anunțat, joi, Alfred Simonis pe pagina sa de Facebook.

Șeful PSD Timiș atrage atenția că momentan nu există fondurile necesare demarării licitației pentru desemnarea firmei care se va ocupa de demolare.

Acum, Consiliul Județean Timiș trebuie să finalizeze procedura de licitație pentru desemnarea unei societăți care să demoleze stadionul, dar și să găsească fondurile necesare pentru demolare pentru că, în acest moment, doar două milioane de lei au fost alocate. Am promis că Timișoara va avea un stadion nou, modern și îl vom construi“, a mai precizat Alfred Simonis.

Lucrările pentru demolarea stadionului Dan Păltinișanu costă circa 30 de milioane de lei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole