Timișoara: o fată din Galați dată dispărută din iulie a fost găsită într-un tramvai – a plecat de acasă în urma certurilor în familie

Polițiștii locali din Timișoara, aflați în patrulare pe mijloacele de transport în comun, au depistat miercuri, în jurul orei 11.20, o persoană care figura în baza de date ca fiind dată dispărută de familia sa.

În fapt, tânăra de 18 ani se afla în tramvaiul numărul 4, între stațiile N. Bălcescu – Maria, când s-a efectuat verificarea pe mijlocul de transport, stabilindu-se că aceasta nu deține nici documente valabile de călătorie, nici vreun act de identitate. Pentru a i se stabili identitatea s-a apelat Dispeceratul Poliției Locale, unde s-a constatat că era dată în urmărire de la mijlocul lunii iulie, de către Inspectoratul Județean de Poliție Galați, pe raza căruia locuiește, pentru că a dispărut de la domiciliu. Fata a declarat că a plecat de acasă în urma unor discuții în familie“, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Polițiștii locali au întocmit documentația pentru a fi predată, conform procedurilor, lucrătorilor de la Secția 1 Poliție.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole