Dominic Fritz își întărește echipa după recâștigarea alegerilor – primăria angajează pe comunicare, digitalizare, politici de tineret și mediu, cultură organizațională și ingineri

Primăria Municipiului Timișoara caută profesioniști pentru a ocupa nouă posturi în cadrul administrației locale.

Invităm atât persoane cu experiență în domeniu, cât și tineri aflați la început de carieră, să aplice pentru aceste poziții și să contribuie la creșterea calității vieții în orașul nostru. Posturile sunt pe perioadă nedeterminată, cu program full-time (8h/zi), și sunt disponibile în următoarele domenii: comunicare, digitalizare, politici de tineret, politici de mediu, cultură organizațională, documentații tehnice pentru infrastructură rutieră, eficientizare energetică clădiri,  reabilitare clădiri monument istoric și inginerie trafic”, se arată într-un comunicat de presă.

Perioada de depunere a dosarelor pentru concurs este 28 august 2024 – 16 septembrie 2024.

Dosarele se pot depune fizic la sediul Primăriei Timișoara, Bulevardul C.D. Loga, nr. 1, parter, camera 8, în format electronic la adresa: primariatm@primariatm.ro sau prin curierat. Detalii despre cerințe, atribuțiile posturilor și modalitatea de depunere sunt disponibile aici. ”, mai arată sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole