Timișoara: accident cu patru victime dintre care doi minor de 1 și 4 ani – incidentul s-a produs pe bulevardul Republicii după ce două mașini s-au ciocnit

La data de 24.08.2024, în jurul orei 22:00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Republicii din municipiul Timișoara a avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că un bărbat, de 34 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Republicii, iar la intersecția cu strada Paris a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr, de 28 de ani. În urma impactului au rezultat 4 victime, respectiv 2 minori, de 1 și 4 ani, precum și 2 tinere, de 21 și 29 de ani, pasageri în autoturismul condus de către tânărul, de 28 de ani. Totodată, în urma evenimentului rutier a rezultat și rănirea pasagerului, de 26 de ani, din autoturismul condus de către bărbatul, de 34 de ani“, a transmis Poliția Timiș.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole