Timișoara: un șofer depistat posibil drogat la volan pe bulevardul Dâmbovița – aveam în mașină o folie ce conținea substanțe vegetale

În data de 21 august a.c.,  în jurul orei 04:00, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au oprit pe bulevardul Dâmbovița din municipiul Timișoara, un autoturism condus de către un bărbat, de 34 de ani.

În urma efectuării controlului în interiorul autoturismului condus de către bărbat a fost găsită o folie ce conținea substanțe vegetale susceptibile de a produce efecte psihoactive. Aceasta a fost ridicată și sigilată, fiind înaintată către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor. Totodată, în urma testării bărbatului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise“, a transmis, marți, Poliția Timiș.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor legale.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole