Timișoara: un bărbat din Vaslui reținut pentru o tâlhărie comisăpe Calea Torontalului – a amenințat o fată cu un cuțit și a lăsat-o fără două lănțișoare

La data de 19.08.2024, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ulterior, magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 13.08.2024, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara, au fost sesizați de către o tânără, de 19 ani, cu privire la faptul că în noaptea de 09/10.08.2024, în timp ce se deplasa pe Calea Torontalului din municipiul Timișoara, o persoană necunoscută ar fi amenințat-o cu un obiect tăietor-înțepător, cu scopul de a sustrage bunuri, ulterior deposedând-o de 2 lănțișoare pe care le purta. În urma unui complex de activități informativ-operative, desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara, la data de 18.08.2024, în județul Vaslui a fost depistată și identificată persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat, de 30 de ani. În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 19.08.2024, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. În aceeași zi, bărbatul a fost prezentat magistraților care au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“, a transmis, marți, Poliția Timiș.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole