Timiș: o femeie a căzut într-o fântână din curtea casei la o adâncime de 15 metri – femeia nu era beată, dar s-a împiedicat când făcea curățenie

O femeie de 50 de ani, care a căzut într-o fântână din curtea unei locuinţe din localitatea Dumbrava, a fost salvată de pompierii de la Staţia Făget, vineri seara, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş.

Femeia făcea curăţenie în curtea unei case de care avea grijă şi în timp ce lucra în apropierea fântânii s-a împiedicat şi a căzut în aceasta. Şansa ei a fost că în apropiere de ea se afla un bărbat care a alertat imediat numărul de urgenţă 112, iar pompierii din Făget au ajuns foarte repede, în doar câteva minute, şi au reuşit să o salveze. Femeia nu consumase băuturi alcoolice„, a declarat, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Zoriţa Mircov.

La locul evenimentului au fost alocate o autospecială de primă intervenție şi comandă, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD.

În scurt timp, salvatorii au reuşit extragerea victimei de la o adâncime de 15 metri. Femeia, în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital, în stare conştientă şi cooperantă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole