Timiș: un șofer de 67 de ani prins “mort“ de beat la volan – avea o alcoolemie de 1.22 mg/l în aerul expirat – s-a ales cu doar penal

La data de 4 august a.c., polițiștii orașului Gătaia, au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, în vărstă de 67 de ani, bănuit de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În fapt, la data de 4 august a.c., în jurul orei 19:15, polițiștii Orașului Gătaia, au oprit pentru control pe DN 58 B, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 67 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“, a transmis Poliția Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Foto: arhiva

Recomandările noastre

Cele mai citite articole