VEST: o femeie lovită pe trecerea de pietoni – șoferul era beat cu o alcoolemie 1.44 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 29 iulie 2024, în jurul orei 16:30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada  1 Decembrie 1918 din municipiul Petroșani, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Polițiștii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au constatat că, o femeie  de  50 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce traversa strada în mod regulamentar pe trecerea de pietoni marcată și  semnalizată  corespunzător, ar fi fost surprinsă și accidentată de către un autoturism condus de către un bărbat de 41 de ani din municipiul Petroșani. În urma evenimentului rutier victima a fost preluată și transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale“, a transmis Poliția Hunedoara.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care, în urma testării acesta a indicat o valoare de 1, 44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole