Timișoara: sportivii de la ACS Floreta lideri în scrima pentru copii – 10 medalii la Campionatul Național de Scrimă a categoriile U9, U11 și U13

ACS Floreta Timișoara își consolidează poziția de lider în scrimă pentru copii, obținând un număr impresionant de 10 medalii la Campionatul Național de Scrimă pentru copii, la categoriile U9, U11 și U13.

Performanțele remarcabile ale micilor sportivi includ 2 medalii de aur, 3 medalii de argint și 5 medalii de bronz, ceea ce ne desemnează, încă o dată, clubul cu cele mai multe medalii câștigate la acest prestigios eveniment.

Acesta este al 6-lea an consecutiv în care ACS Floreta Timișoara se află în fruntea clasamentului național la categoriile de copii, reușind să obținem cele mai multe medalii la campionatele naționale de scrimă pentru copii.

Anul trecut, ACS Floreta Timișoara s-a aflat în top 3 cluburi de scrimă din țară, alături de Steaua și Dinamo, pentru numărul impresionant de medalii câștigate.

Ne bucurăm să menținem un nivel ridicat de performanță mai bine de jumătate de deceniu„, a declarat președintele clubului, Iulian Teacă, antrenor al lotului româniei de floreta feminin, juniori și cadeți.

Aceasta este provocarea noastră constantă – să rămânem la vârf și să continuăm să formăm sportivi de elită încă din copilărie.” a declarat Moisuc Teofil Marc, antrenor al clubului ACS Floreta Timișoara.

ACS Floreta Timișoara este un club de scrimă de top din România, dedicat formării și dezvoltării tinerilor sportivi.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole