Timiș: grav accident rutier la Variaș – un motociclist de 16 ani care nu avea permis şi pasagerul de 17 ani au fost răniţi

Un motociclist de 16 ani şi pasagerul de 17 ani au fost răniţi şi transportaţi la spital, joi seara, în urma unui accident provocat de motociclistul care nu avea permis de conducere, în localitatea Variaş, arată o informare de presă a Poliţiei Timiş.

Un băiat de 16 ani a condus o motocicletă pe Aleea Ştrandului Olimpic din comuna Variaş, iar la un moment dat ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară pe trecerea pentru pietoni şi a intrat în coliziune cu un autovehicul care era angajat în efectuarea unui viraj la stânga. În urma impactului, minorul şi pasagerul de pe motocicletă au fost răniţi şi transportaţi la spital.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că motocicleta este neînmatriculată, iar minorul nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole