VIDEO. Lovitură din interiorul PSD pentru Alfred Simonis, candidatul la șefia CJ Timiș – Sorin Grindeanu la vot alături de Călin Dobra la Lugoj

Alegerile locale de duminică pare o nouă bună ocazie de a dezlănțui răfuiala în interiorul PSD Timiș, exact cum s-a întâmplat în 2020, război din cauza căreia PSD a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean.

Atunci, tandemul Sorin Grindeanu – Alfred Simonis a luptat împotriva candidatului Călin Dobra pe care, de altfel, l-au trimis acasă la propriu, dovadă că acum candidează la Lugoj, deși, în 2024, avea cele mai mari șanse de a câștiga Consiliul Județean decât a avut în 2020.

Astăzi de dimineață, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, patronul spiritual al social-democraților din Timiș și județele învecinate, a mers la Lugoj pentru a-l susține moral pe candidatul PSD la funcția de primar al municipiului.

În același timp, candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean, Alfred Simonis, a mers la vor doar cu câțiva apropiați din filială, fără sprijinul celui mai important om din organizație, Sorin Grindeanu, un semn clar că luptele sunt în toi în interiorul PSD, iar taberele sunt clare.

Mai mult, Alfred Simonis a mers chiar înconjurat de oamenii lui Sorin Grindeanu, dar mai grav, foști susținători, mercenari la costum, ai contracandidatului său, Alin Nica.

În aceste condiții, PSD are mari șanse de a pierde din nou alegerile pentru Consiliul Județean, la fel ca în 2020.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole