USR Timiș îl acuză pe candidatul PSD la Consiliul Județean, Alfred Simonis, de afacerile profitabile cu migranți, după tunurile imobiliare: au adus migranții în grup masiv peste noapte în fața centrului de primiri

USR Timiș îl acuză pe candidatul PSD la Consiliul Județean Timiș, Alfred Simonis, de afacerile profitabile cu migranți, după tunurile imobiliare.

Într-o postare pe Facebook, formațiune apolitică arată că după probleme de la Dumbrăvița unde pe lista PSD sunt două persoane condamnate pentru trafic de migranți, acum a apărut un nou caz la Orțișoara.

Încă un prieten PSD al lui Simonis arestat pentru trafic cu migranți! Traficul de migranți este una dintre afacerile profitabile ale PSD în Timiș, probabil a doua după tunurile imobiliare. Când Dominic Fritz a preluat în 2020 mandatul în Primăria s-a trezit peste noapte cu un grup masiv de migranți care stăteau, în frig, în fața centrului de primiri. În aceeași zi, în Comitetul pentru situații de urgență Județean, a întrebat-o pe prefecta de atunci, Liliana Oneț, acum pe lista de consilieri PSD-PNL, cum a ajuns acest grup, în mijlocul orașului. Oneț a ridicat din umeri.  Acum știm cum a ajuns: îi adusese PSD. Trei candidați PSD Timiș sunt arestați sau condamnați pentru trafic de migranți, ultimul, chiar ieri. Sorin Gabriel Tivadar candidatul PSD pentru Consiliul Local Orțișoara a fost arestat seara trecută, într-o operațiune a DIICOT desfășurată în trei județe.  În 2021 alți doi pesediști Marius Daniel Preda şi Adina Hermine Roșca erau prinși pentru că făceau parte din rețele de trafic de migranți.  Aceștia au primit o sentință prin care le este interzis să candideze pentru funcții publice pentru următorii 2 ani, dar astăzi cei doi se regăsesc pe lista Consiliului Local Dumbrăvița a PSD“, arată USR Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole