Timiș: razie pe DN6 – doi șoferi depistați la volan deși aveau permisul suspendat – au fost reținuți și s-au ales cu dosare penale

La data de 03 iunie a.c., polițiștii orașului  Recaș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut un bărbat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

În fapt, la data de 03 iunie a.c., în jurul orei 06:40, în urma investigațiilor informativ-operative, polițiștii au oprit pe DN 6 un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 55 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că acesta figurează având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat“, a transmis IPJ Timiș.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 03.06.2024, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

În cursul aceleiași zi, în jurul orei 15:22, polițiștii au oprit  pe DN 6 un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 29 de ani.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că acesta figurează având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 03.06.2024, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“, mai arată Poliția Timiș.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraș-Severin.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole