Timișoara: Teatrul German de Stat prezintă o premieră mondială – “Tectonica norilor“ de Jose Rivera va fi jucată în limba germană pentru prima dată în lume

Tectonica norilor de José Rivera va fi jucată în limba germană, pentru prima dată în lume, chiar la Timișoara, joi, 6 iunie, de la oara 19:30.

Publicul timișorean va avea ocazia să savureze povestea de apropriere a doi străini, dincolo de granițele timpului, în regia lui László Bocsárdi, cel care până acum a adunat nici mai mult, nici mai puțin de 3 premii UNITER! Sub îndrumarea lui vor juca Silvia Török, Marc Illich, Harald Weisz și Dana Borteanu. Decorurile sunt semnate de József Bartha, costumele de Zsuzsanna Szőke, iar muzica îi aparține lui Magor Bocsárdi. Echipa e completată de Sándor Baumgartner – light design, Bojica Ilici – machiaj. Dramaturgia este semnată de Lucian Vărșăndan“, se arată într-un comunicat de presă.

Pentru cei care nu au mai prins bilete la premiera de joi, Teatrul German de Stat urmează să mai joace Tectonica Norilor în 18 și 28 iunie 2024.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole