Timișoara: bicicliștii din oraș au primit veste reflectorizante din partea Poliției – număr mare al celor care se aventurează printre mașini fără niciun fel de elemente de siguranță

La data de 10.05.2024, în vederea prevenirii abaterilor la regimul circulației rutiere săvârșite de către  bicicliști, Serviciul Rutier Timiș a desfășurat o acțiune educativ-preventivă ce a vizat această categorie vulnerabilă de participanți la trafic.

În cadrul activităților au fost distribuite bicicliștilor 50 de elemente de îmbrăcăminte fluorescent reflectorizante cu scopul creșterii vizibilității acestora pe timp de noapte. Totodată, aceștia au fost informați cu privire la principale drepturi și obligații pe care le au ca participanți la traficul rutier, primind și materiale cu informații în acest sens“, a transmis IPJ Timiș.

Activitățile desfășurate de polițiștii rutieri vizează conștientizarea populației cu privire la importanța respectării regulilor de circulație, în vederea scăderii numărului victimelor din accidentele rutiere.

A murit fostul subprefect de Timiș, Zoltan Marossy

Fostul subprefect de Timiș, Zoltan Marossy, a murit joi, după o îndelungată luptă cu o boală necruțătoare. Anunțul a fost făcut de Prefectura Timiș. „Cu adânc regret, colectivul Instituției Prefectului…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole