Plantație de cannabis în grădina unui tânăr, la Timișoara

Plantație de cannabis descoperită de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și procurorii D.I.I.C.O.T., acasă la un bărbat de 34 de ani din Timișoara. Drogurile erau pregătite pentru vânzare.

Oamenii legii au găsit în urma percheziției domiciliare, o cultură outdoor de cannabis, formată din 37 de plante, aflate în diferite stadii de dezvoltare. De asemenea, acasă la individ au mai fost descoperite 25 de grame de cannabis, 2 grame de amfetamină, 2 grame de metamfetamină, o pușcă de calibru 4.5 milimetri și un telefon mobil.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și al jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

Timiș: urmărire ca în filme la Sânnicolau Mare – un șofer beat și drogat nu a oprit la semnalele polițiștilor – a lovit apoi un cap de pod și a fugit pe câmp – a fost găsit într-o anexă a unei case părăsite – ieșise recent din pușcărie fiind condamnat pentru tâlhărie

La data de 14 octombrie a.c., polițiștii municipiului Lugoj, ai orașului Gătaia, Deta și Ciacova, au desfășurat acțiuni, pentru prevenirea și combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise la…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole