Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău: secțiile Spitalului Municipal sunt împrăștiate în tot orașul – situația se schimbă în doar câteva luni

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a declarat că secțiile Spitalului Municipal sunt împrăștiate în tot orașul, situație care se va schimba în doar câteva luni.

Prea multe secții ale Spitalului Municipal, care și așa este împrăștiat în tot orașul, funcționează în clădiri istorice, care nu au fost gândite pentru a fi spital. Este și cazul Clinicii ORL, unde pacienții sunt îngrijiți sau consultați într-o clădire ridicată în 1945. Situația se schimbă în doar câteva luni.  Cabinet cu cabinet, am ajuns aproape de momentul deschiderii noi Clinici ORL, cu 5 etaje și dotări de ultimă generație. În câteva luni, dacă vă doare gâtul, suferiți de amigdalită, simțiți disconfort la nivelul urechii sau aveți alte probleme, veți putea primi toate îngrijirile medicale necesare în noua Clinică ORL de pe bulevardul Revoluției“, a spus Ruben Lațcău.

Construcția va avea un regim de înălțime P+4E, va avea o structură mixtă compusă din pereți structurali din beton armat și cadre bidirecționale, planșeele sunt realizate din beton armat, iar fundația va fi de tip radier general și acoperișul  va fi de tip terasa necirculabilă.

Pacienții vor avea la dispoziție o sală de urgențe și zece cabinete moderne, dotate cu echipamente de ultimă generație.

Studenții vor avea un amfiteatru de studiu la ultimul etaj.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole