Petiție online: se cere construirea unui sens giratoriu la intersecția Calea Urseni cu Centura de Sud a Timișoarei

A fost lansată o petiție online, disponibilă AICI, prin care se solicită construirea unui sens giratoriu la intersecția Calea Urseni cu Centura de Sud a Timișoarei.

Petiția a fost deja semnată de aproape 800 de persoane.

Solicitam construirea unui sens giratoriu la intersectia dintre Calea Urseni si Centura de Sud a Timisoarei, sau construirea unei intersectii care sa permita traversarea variantei ocolitoare de sud a Timisoarei dinspre Urseni catre Timisoara si invers fără a se crea un ocol pe centura Timișoarei în acest sens“, se arată în petiție.

Vineri, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, la Timișoara, referitor la Centura de Sud că lucrările ar putea fi terminate în vară, iar traficul ar putea fi deschis parțial pe tronsoane, așa cum puteți citi AICI.

Oficialul guvernamental s-a arătat nemulțumit de faptul că Primăria Timișoara nu a finalizat relocarea de utilități pe Drumul Boilor, așa cum puteți citi AICI.

Horticultura S.A. face angajări

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi. Posturile disponibile: Muncitori necalificați – 15 posturi Dulgher-…

Premieră în Piața Badea Cârțan din Timișoara

Comercianții și cumpărătorii au putut viziona filme în Piața Badea Cârțan printr-un proiect pus în practică în premieră. Potrivit directorului de la Piețe SA, Liviu Cocean, acțiunea este un exemplu…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole