VEST: un biciclist a fost lovit de o mașină – circula pe partea stângă și a fost transportat la spital

Accident în Deva. Biciclist care circula neregulamentar, lovit de o mașină, vineri dimineață, la intersecția străzilor Iosif Vulcan și Mihai Eminescu.

Un biciclist, în vârstă de 30 de ani, a fost lovit de o mașină care circula regulamentar.

Potrivit polițiștilor, cel care ar fi încălcat regulile de circulație ar fi biciclistul, care circula pe partea stângă a direcției sale de deplasare. Bărbatul a fost transportat la spital.

La data de 07 iulie 2023, ora 07:49, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe strada Iosif Vulcan la intersecția cu strada Mihai Eminescu, a surprins și accidentat un biciclist în vârstă de 30 de ani, din municipiul Deva, care ar fi circulat neregulamentar pe partea stângă a direcției sale de deplasare. În urma acestui eveniment, a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Incendiu la o casă din Uliuc

Pompierii din Timiș au fost solicitați, în jurul orei 18, să intervină la un incendiu la o casa de locuit si la garajul anexat locuinței, din localitatea Uliuc, comuna Sacoșu…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole