Timiș: primul deces din cauza flurona, infecție simultană virusului gripal și Covid-19

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că, la nivelul județului, a fost raportat primul caz de deces diagnosticat cu infecție simultană cu virusul gripal și SARS-Cov 2, numit flurona.

Potrivit reprezentanților DSP Timiș, este vorba despre o femeie de 65 de ani, cu multiple comorbidități, internată la Spitalul Municipal din Timișoara.

Astăzi, 12 ianuarie, la nivelul judetului Timiș, a fost raportat primul caz de deces diagnosticat cu infecție simultană cu virusul gripal si SARS-Cov 2. Este vorba de o pacientă în vârstă de 65 de ani, cu multiple comorbidități, internată în cadrul Spitalului Municipal Timișoara, care a prezentat simptomatologie accentuată și a fost testată PCR multiplex in data de 11 ianuarie. Pacienta nu era vaccinată antigripal și nici împotriva variantei Omicron„, transmite DSP Timiș.

15 focare active de Covid-19 în Timiș

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că la aceasta dată, la nivelul județului, sunt 15 focare active și se află în supraveghere epidemiologică. Focarul din cadrul centrului de carantinare de…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole