Timișoara: doi șoferi băuți și unul drogat prinși la volan pe strada Oituz și pe Calea Șagului

Nicio zi fără șoferi prinși beți sau drogați la volan. În ultimele 24 de ore, polițiștii au depistat trei, doi băuți și unul drogat.

Marți, în jurul orei 08:46, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe strada Oituz un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la benzodiazepine. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Tot marți, în jurul orei 11:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe Calea Șagului un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a condus un autoturism sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Miercuri noaptea., în jurul orei 02:44, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au depistat pe strada Oituz un bărbat în vârstă de 23 de ani, care a condus un autoturism sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole