Protest în fața Consiliului Județean Timiș – “timişeni, cereți-vă drepturile“ – zeci de persoane au protestat împotriva creșterii prețurilor

Zeci de proteste au avut loc, duminică, simultan, în mai multe orașe din România.

În județul Timiș, oamenii s-au adunat în fața sediului Prefecturii și a Consiliului Județean.

 Aceștia au protestat împotriva creșterii prețurilor și împotriva Guvernului.

Manifestările fac parte dintr-o serie de proteste începute duminica trecută la București, unde peste 10.000 de români și-au strigat nemulțumirile față de actuala guvernare. Atât în Piața Universității cât și în marșul de pe principalele bulevarde ale capitalei, protestatarii au scandat lozinci împotriva PSD și PNL, principalii vinovați de situația dezastruoasă în care a fost adus poporul român, de a nu-și mai putea plăti facturile imense la energie și ratele la bănci”, anunțat grupul de inițiativă civică “România iese în stradă“.

La acțiune a participat și deputatul Aur de Timiș, Ciprian-Titi Stoica.

La acțiunea au participat între 60-70 de persoane și m-am alăturat cetățenilor nemulțumiți la protestul împotriva politicilor falimentare ale administrației centrale și locale, sancționarea publică a creșterii prețului la energie datorată politicilor energetice antinaționale şi antieconomice ale Guvernului României. Implicarea civică și protestul pașnic sunt singurele instrumente democratice la îndemâna cetățenilor, între ciclurile electorale. Timişeni, cereți-vă drepturile!“, a declarat deputatul Aur de Timiș, Ciprian-Titi Stoica.

Protestul a făcut parte din inițiativa civică România iese în stradă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole