Timiș: școala din comuna Mănăștiur arată ca în Germania – a fost modernizată cu bani europeni – investițiile au costat 5 milioane de lei

O comună cu numai 1.600 de locuitori poate fi exemplu pentru orice oraș din România atunci când vine vorba de condițiile pe care le oferă elevilor.

Școala Gimnazială din Mănăștiur, Timiș, a fost reabilitată, extinsă și dotată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, iar fotografiile sunt grăitoare pentru felul în care îi va primi de luni pe elevi.

Școala a fost dotată cu echipamente IT, materiale didactice moderne si materiale specifice pentru documentare. Aici a fost înființat un laborator de științe, un centru de documentare și informare și o sală festivă. Tot proiectul a fost realizat ținând cont de nevoile persoanelor cu dizabilități, pentru care s-au creat condiții optime de acces și educație. 5 milioane de lei au fost investiți în instituția de învățământ, dintre care 4,7 milioane sunt reprezentați de fonduri nerambursabile“, arată ADR Vest, într-un comunicat de presă, remis Buletin de Timișoara.

Proiectul de reabilitare, extindere si dotare a Școlii Gimnaziale “George Garda” din Mănăștiur a fost implementat prin Axa 10 de finanțare: Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole