Primăria Timișoara: acțiune de curățenie în zona Traian – pe strada Ceferiștilor a fost lichidată rampa de gunoi

Primăria Timișoara informează că o amplă campanie de curățenie se desfășoară în zona Piețelor Romanilor și Traian și pe străzi învecinate.

“Lucrătorii Brantner au desfășurat o acțiune de curățenie în zona Piețelor Romanilor și Traian și pe străzi învecinate. Echipele au fost trimise în teren la inițiativa Serviciului Protecție Mediu, Management Deșeuri și Salubrizare și Guvernanță Participativă și Management Cartiere, ca răspuns promt la sesizările cetățenilor pentru un loc curat și îngrijit. Au fost spălate și curățate pavajul Pieței Traian, Str. Dacilor, stațiile de tramvai și stația de taxi din apropiere. Piața Romanilor – insula de verdeață care ni se deschide dinspre Bd.3 August 1919 și în imediata vecinătate a Pieței Traian. Flancată de clădiri istorice, sub umbra coroanelor bogate de tei, piața în care se înalță turlele impunătoare ale Bisericii Romano-Catolice Millenium, a fost reîmprospătată zilele trecute“, se arată într-o comunicare a municipalității.

Străzi, trotuare, pavaje și vegetație spălate

“Acțiuni similare, desfășurate tot pentru rezolvarea unor situații sesizate de cetățeni: curățare, spălare, colectare deșeuri – platoul de vizavi de Gara de Nord, lichidare rampă de gunoi Str. Ceferiștilor, aproximativ 20 tone de gunoi ridicat și transportat. Vă reamintim adresele de colectare gratuită pentru deșeurile voluminoase, vegetale, din construcții, precum și resturile de polistiren și carton din ambalaje: Calea Torontalului, nr. 94, strada Avram Imbroane, nr. 70, Calea Moșniței, nr. 2-4 și Calea Chișodei, strada Mile Cărpenișan, nr. 3“, mai precizează sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole