Un bărbat și o femeie s-au înecat în Timiș la Coșteiu

Polițiștii din Lugoj au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că în localitatea Coșteiu, un bărbat și o femeie ar fi intrat în râul Timiș, fără a mai ieși la suprafață.

„Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din primele informații si in urma verificărilor efectuate reieșind că un bărbat de 39 de ani și o femeie se 34 de ani ar fi intrat în apele râului Timiș pentru a se răcori și nu au mai ieșit pe mal. La fața locului sunt mai multe echipaje de poliție, pompieri, scafandrii, 2 ambulante și un elicopter Smurd, fiind efectuate căutări în vederea găsirii celor 2 persoane”, transmite IPJ Timiș.

La fața locului s-au deplasat 1 Autospecială de Descarcerare cu Barca Pneumatica BP6, o autosanitară SMURD tip B, cu un efectiv de 6 subofițeri. De asemenea, a fost alertat echipajul de scafandri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara care s-a deplasat la locul intervenției cu o Autospecială de intervenție cu 2 scafandri și un subofițer. Totodată, din cadrul celorlalte subunități de intervenție au fost trimise la locul intervenției câte o autospecială de serviciu cu barca si 2 subofițeri.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole