Societatea de Piețe solicită Primăriei Timișoara o suprafață de teren pentru o parcare în Badea Cârțan. Locul respectiv este folosit acum pentru taximetrie clandestină

Societatea Piețe SA solicită Primăriei Timișoara o suprafață de teren pentru a amenaja o parcare pentru producătorii din Piața Badea Cârțan.

“Locul arată dezolant, tot distrus și plin de gunoaie. Se află lângă Piața Badea Cârțan pe Simion Bărnuțiu, „la stradă” cum s-ar zice, și așa cum am tot explicat în materiale trimise de anul trecut încoace către primărie, este abandonat și folosit în special pentru „servicii de taximetrie clandestin㔓, spune directorul Liviu Cocean.

Birocrația, greu de depășit

“Revin acum și public, cu solicitarea de a ne ATRIBUI ACEASTĂ SUPRAFAȚĂ DE TEREN ÎN VEDEREA AMENAJĂRII UNEI PARCĂRI PENTRU PRODUCĂTORII PARTICULARI, NECESARĂ APROVIZIONĂRII! Luând în calcul ultimul răspuns primit, dacă nu se găsește o altă variantă, propunem soluția dezmembrării în cartea funciară a suprafeței de teren de construcția aferentă. Ne asumăm totodată, costurile cu reamenajarea parcării și administrarea acesteia! Odată realizat acest obiectiv, vom putea degreva într-o anumită măsură parcarea din jurul pieței, astfel încât să rămână mai multe locuri libere pentru timișorenii aflați în Badea Cârțan la cumpărături. DOAR AȘA PUTEM AVEA O ȘANSĂ ÎN COMPETIȚIA CU SUPERMARKETURILE“, a mai arătat directorul de la Piețe.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole