72 de amenzi date polițiști în ultimele două zile, din care 26 au fost pentru gălăgie

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Timis, au desfăşurat, în perioada 24 – 25 septembrie, o acţiune în județul Timiș, pentru  asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în  stațiile CF, precum și pentru reducerea riscului rutier la trecerile la nivel cu calea ferată.

Au fost legitimate 163 de persoane și verificate 101 autoturisme.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.840 de lei. Dintre acestea, 40 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, în valoare de 17.400 de lei, 26 de sancțiuni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, în valoare de 22.950 de lei, 3 sancțiuni pentru stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele privind transporturile pe căile ferate române, în valoare de 750 de lei și 3 sancțiuni privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români, în valoare de 240 de lei.

Polițiștii au reținut un permis de conducere și au retras un certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate două infracțiuni, o infracțiune de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și o infracțiune de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii vor acționa în continuare pentru prevenirea evenimentelor negative.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole