64 de amenzi date de polițiști celor care nu au respectat măsurile de protecție individuală

Chiar dacă măsurile s-au mai relaxat, polițiștii timișeni împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, continuă acțiunile în sistem integrat în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului Covid-19, cât și pentru respectarea legislației în vigoare.

Astfel, în cursul zilei de ieri, au fost efectuate mai multe activităţi la care au participat 246 de forţe de ordine, care au verificat 86 de societăți comerciale, 95 de mijloace de transport persoane, dintre care 25 de mijloace de transport în comun. De asemenea, au fost legitimate peste 1.000 de persoane.

Au fost aplicate 64 de amenzi, în valoare totală de 32.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.     

„Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție dispuse de autoritățile sanitare, astfel încât să prevină, pe cât se poate, răspândirea infecției cu virusul Covid-19”, transmite IPJ Timiș.

Poliţiştii timișeni vor continua acţiunile pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea oricăror evenimente negative.

                   

Recomandările noastre

Cele mai citite articole