30 de locuințe ANL, recepționate în Recaș

Agenția Națională pentru Locuințe a recepționat în orașul Recaș, 30 de locuințe pentru tineri, destinate închirierii.

Este vorba despre 15 apartamente cu o cameră și 15 cu două camere, ccare au fost construite pe str. Pieței nr. 26. Clădirea are parter, două etaje și mansardă, iar valoarea investiției este de 4.394.127,99 lei (inclusiv TVA).

Până în prezent, în județul Timiș, ANL a finalizat 749 de unități locative, situate în localitățile: Timişoara – 348 de unități locative, Jimbolia – 70 de unități locative, Lugoj – 127 de unități locative, Făget – 56 de unități locative, Deta – 118 unități locative și Sânnicolau Mare – 30 de unități locative.

„Programul de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, a fost lansat de ANL în anul 2001. Locuinţele sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia Agenției de către autorităţile publice locale, beneficiarii fiind tineri între 18 şi 35 de ani, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a putea accesa o astfel de locuinţă. Accesarea se face prin depunerea de cereri la primării, care urmează să întocmească listele de repartiţii”, transmite ANL.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole