3 persoane din Timișoara s-au ales cu amendă pentru că nu au respectat carantina

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat o nouă acțiune în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, în cursul zilei de ieri, la activităţi au participat 296 de forţe de ordine, fiind verificate 84 de societăți comerciale, 101 de mijloace de transport persoane, dintre care 12 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 1.500 de persoane.

Au fost aplicate 63 de amenzi, în valoare totală de 22.600 de lei. Dintre acestea, 58 de sancțiuni, în valoare de 15.100 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 2 sancțiuni, în valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea și 3 sancțiuni în valoare de 7.000 de lei, aplicate unor persoane pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea pe raza municipiului Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole