VIDEO. Vest: patru mașini distruse în urma unui accident rutier – trei persoane au fost rănite dintre care una se afla pe trotuar

Patru autoturisme, dintre care două erau parcate, au fost implicate într-un eveniment rutier produs miercuri pe un bulevard din Deva, trei persoane, din care una aflată pe trotuar, având nevoie de asistenţă medicală, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Pompierii militari ai Detaşamentului Deva au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier care a avut în Deva, pe Bd. Iuliu Maniu. În urma evenimentului, în care au fost implicate patru autoturisme, trei persoane, conştiente şi cooperante, au avut nevoie de asistenţă medicală din partea echipajului S.A.J. aflat la faţa locului. O persoană din cele trei se afla pe trotuar şi a suferit un atac de panică, iar celelalte două se aflau în două dintre autoturismele implicate„, au informat reprezentanţii ISU Hunedoara.

Potrivit sursei citate, unul dintre autoturismele implicate în accident a dislocat un stâlp de iluminat, după care a lovit un autovehicul şi a ricoşat în alte două, aflate în parcarea amenajată pe marginea părţii carosabile.

Pompierii au intervenit de urgenţă pentru a preveni un incendiu care ar fi putut izbucni la motorul unuia dintre autoturisme. Totodată, au asigurat pe întreg perimetrul măsurile de prevenire a incendiilor şi de sablare a carosabilului, care se impun în astfel de situaţii„, a menţionat ISU Hunedoara.

Pe durata cercetărilor, circulaţia a fost oprită pe porţiunea Giratoriu Primărie – Intersecţie Piaţa Deva, iar pe celălalt sens s-a desfăşurat îngreunat.

„Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de către organele abilitate”, a precizat ISU Hunedoara.

Maşinile implicate în accident au suferit avarii.

Horticultura S.A. face angajări

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi. Posturile disponibile: Muncitori necalificați – 15 posturi Dulgher-…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole