VIDEO. Timișoara: pompierii caută o persoană care ar fi căzut în râul Bega – un trecător a sunat la 112 – la faţa locului a fost găsită o geantă şi doi câini care lătrau spre apă

Pompierii au intervenit de joi seară pentru căutarea unei persoane care ar fi căzut în râul Bega din Timişoara, după ce un trecător a sunat la numărul de urgenţă 112. La faţa locului a fost găsită o geantă cu roţi, pentru cumpărături şi doi câini care lătrau spre apă.

Joi seară, în jurul orei 20:45, pompierii timişeni au fost alertaţi cu privire la o persoană posibil căzută în canalul Bega, în Timişoara, pe str. T. Vladimirescu. Au fost alertate Detaşamentele 1 si 2 de Pompieri Timişoara şi la faţa locului se intervine cu două autospeciale echipate cu două bărci, un echipaj cu 2 scafandrii, un echipaj SMURD, precum şi un balon de iluminat. Pentru această misiunea de căutare-salvare pe Bega sunt dislocate alte cinci bărci şi baloane de iluminat din cadrul celorlaltor subunităţi de intervenţie ale ISU Timiş”, a transmis ISU Timiş.

Anchetatorii prezenţi la faţa locului au afirmat că pe malul apei au găsit  o geantă pentru cumpărături tip cărucior pe roţi şi doi câini care lătrau agitaţi spre apa râului Bega.

În cursul nopții, în jurul orei 01:00, căutările au încetat, și au fost reluate în această dimineață.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole