VIDEO. Marcel “Șefu timișori“ trage cu două pistoale în mijlocul străzii – “pistolarului“ i-au fost confiscate armele și va fi anulat permisul de port armă

Un bărbat care a sărbătorit altfel Revelionul a ajuns astăzi la poliție pentru audieri. Acesta este „șefu timișori” și a ieșit pe stradă cu două pistoale și a tras mai multe focuri de armă. Nimeni nu a sesizat incidentul. Filmulețul a apărut pe Facebook exact în noaptea de Revelion, pus chiar de nepotul lui Marcel „șefu timișori”, însă IPJ Timiș nu l-a observat până astăzi.

În urma apariției în mass-media a imaginilor video, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Timiș s-au sesizat din oficiu, și au efectuat verificări, fiind identificată persoana din imagini.
Este vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

Acesta deține legal 2 arme neletale supuse autorizării, care pentru clarificarea tuturor aspectelor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor într-un dosar penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă fără drept.

Totodată,ca măsură administrativă prevăzută de Legea 295/2004 privind regimul și munițiilor, se va dispune anularea dreptului de deținere, port și folosire a armelor.

Menționăm că dreptul de deținere, port și folosire al armelor neletale supuse autorizării trebuie exercitat în scopul și limitele stabilite de către legiuitor,în cazul de față autoaparare, în niciun caz pentru alte scopuri, cum ar fi divertisment.

Facem precizarea că în perioada sărbătorilor, nu a fost sesizată nicio faptă de acest gen.

În acest context, facem apel către cetățeni, ca în cazul, în care sunt martorii oricărei forme de încălcare a legii, să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată secție de poliție„, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole