Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău: Expres 2, Linia 15 și 16 circulă pe rutele normale, pe strada Mareșal Constantin Prezan și pe Bulevardul Sudului

A fost reluat de astăzi transportul public pe strada Mareșal Constantin Prezan și pe Bulevardul Sudului. Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău transmite că pe strada Prezan au fost montate indicatoare care interzic oprirea, pentru ca ambele benzi de circulație să fie folosite pentru trafic.

„Începând de astăzi, s-a reluat transportul public pe strada Mareșal Constantin Prezan și pe Bulevardul Sudului. Linia de troleibuz este din nou funcțională, după reabilitare. Totodată, pe strada Prezan au fost montate indicatoare care interzic oprirea, o măsură care permite ca ambele benzi rezultate în urma investiției să fie folosite pentru trafic.

Încă de astăzi, Poliția Locală va aplica autocolante și avertismente mașinilor staționate pe banda 1 de circulație pe Prezan, iar de joi vor fi și ridicate autovehiculele care ocupă banda.

Expres 2, Linia 15 și 16 circulă pe rutele normale.

Reluarea transportului public este una dintre lucrurile pe care le pregătim pentru 5 Septembrie odată cu finalizarea verii și începerea școlii”, anunță viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole