Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău: de sâmbătă se circulă normal pe Calea Șagului – duminică se vor finaliza toate marcajele

Primăria Timișoara desfășoară lucrări de asfaltare la ieșire din oraș pe Calea Șagului în zona pasajului.

Fiind una dintre arterele cele mai aglomerate din oraș, traficul a fost perturbat grav, s-au format cozi, iar timpul de așteptare pentru a trece de zona lucrărilor a ajuns la peste o oră.

Potrivit viceprimarului USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, s-a lucrat zi și noapte pentru ca asfaltarea să fie finalizată, iar de sâmbătă se va putea circula normal.

Lucrăm pe ultimul sector de drum pe care îl reparăm înainte să vină iarna. Echipele companiei de drumuri a primăriei lucrează pe ultimul sector. Astăzi finalizăm acest sector și începând de mâine se va putea circula normal, iar duminică vor face ultimele marcaje. Astfel, asfaltarea de pe Calea Șagului intră în șirul mare de lucrări pe care le-am făcut atât în acest an, precum a fost Consiliul Europei, dar și în anii anterior cum a fost Andreescu, Ardealul, Simion Bărnuțiu, Dorobanți“, a anunțat Ruben Lațcău într-un video.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole