Viceprimarul PNL, fără atribuții, al Timișoarei, vrea să fie primar – Cosmin Tabără se simte vrednic

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, care a rămas fără aproape toate atribuțiile din cauza duplicității de care a dat dovadă pe parcursul mandatului – aflat la conducerea primăriei, dar în opoziție în Consiliul Local – a anunțat că poate mai mult și țintește funcția de viitor candidat al PNL Timiș la Primăria Timișoara.

Sunt doi ani deja de când am preluat o responsabilitate enormă: funcția de viceprimar al Timișoarei. E momentul pe care l-am considerat potrivit pentru a mă înscrie în cursa internă din PNL, pentru desemnarea candidatului pentru funcția de primar. Nu e un gând pentru mine personal, e pentru Timișoara, pentru echipa liberală, pentru toți cei care îmi arată susținerea, dar și pentru cei care cred că orașul nostru merită mai mult: respect, curățenie, liniște, organizare și mai puține scandaluri“, a anunțat Cosmin Tabără.

Cu o ipocrizie demnă de invidiat, Cosmin Tabără vorbește despre “mai puține scandaluri“ și ca un penelist veritabil a uitat că PNL Timiș s-a făcut praf la nivel național doar pentru impunerea sa cu forța ca președinte al PNL Timișoara în vara anului 2021, după ce a pierdut prima rundă de alegeri.  

Timișoara are nevoie de dezvoltare și de oameni cu viziune care să înțeleagă spiritul orașului: gândire liberală, multiculturalism și tradiții bănățene. PNL are resurse suficiente încât să poată aduce în fața cetățenilor un candidat capabil să ducă Timișoara pe linia corectă. Iar cursa internă este nu doar necesară, ci și sănătoasă. Competiția aduce întotdeauna performanță, iar câștigul va fi un oraș pentru oameni, administrat cu viziune, cu decență, cu responsabilitate și curaj“, a mai precizat Cosmin Tabără.

Reamintim că actualul viceprimar PNL al Timișoarei nu a prins nici măcar un loc de consilier local în urma alegerilor din 2020, deoarece a fost plasat pe locul 10 pe lista PNL, iar partidul deține doar 9 locuri în Consiliul Local Timișoara. Cosmin Tabără a devenit consilier local și ulterior a fost ales viceprimar, deoarece fostul secretar de stat Cătălin Iapă s-a retras din poziția de ales local.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole