Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, își recunoaște propria incompetență: lucrările la baza sportivă Costică Rădulescu sunt blocate

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, rămas fără majoritatea atribuțiilor la nivelul municipalității își recunoaște propria incompetență.

Acesta a anunțat într-o conferință de presă că lucrările la baza sportivă Costică Rădulescu nr. 6, din apropierea stadionului “Dan Păltinișanu”, sunt blocate, din cauza neseriozității constructorului.

Din iulie anul trecut sesizez CNI, țin legătura cu ei, au reușit să-i repornească la drum la sfârșitul anului, au ajuns să finalizeze construcția, nu conștientizează că au 10/15 asemenea baze în țară, nici una nu au finalizat-o, și cp au acest beneficiu de a avea asemenea lucrări importante. Încercăm să nu ajungem la rezilierea contractului, îs neserioși“, a spus Cosmin Tabără.

În schimb, pe parcursul anului 2022, Cosmin Tabără se lăuda pe pagina de Facebook cu bunul mers la proiectului.

Pe 26 februarie 2022, Cosmin Tabără, scria următoarele:

Așa cum vă promiteam, urmăresc pas cu pas evoluția construcției bazei sportive de pe str. Costică Rădulescu. Lucrurile evoluează spre bine. De astăzi sunt sus primii stâlpi, urmând ca în scurt timp să aprindem lumina în aceasta micuță, dar foarte necesara bază sportivă finanțată de CNI“.

Pe 22 martie 2022, Cosmin Tabără, scria următoarele:

Astăzi dimineață, au început lucrările de debarasare a deșeurilor de pe platforma unde va fi amplasată viitoarea bază sportivă a Timișoarei, pe strada Costică Rădulescu, în apropierea stadionului „Dan Păltinișanu”. Dacă totul va merge conform planului, în maxim 3 săptămâni, spațiul va fi curățat. În paralel, se poate pregăti organizarea de șantier pentru începerea lucrărilor“.

Pe 28 martie 2022, Cosmin Tabără, scria următoarele:

La baza sportivă a CNI de pe strada Costică Rădulescu se va trece în curând la montarea gazonului artificial, după ce terasamentul este aproape finalizat. Vremea bună din aceste zile este prielnică pentru avansul lucrărilor la această primă bază sportivă a Timișoarei!“.

La această dată, lucrările la baza sportivă sunt gata în proporție de 60%.

 Investiția de aproximativ 6 milioane de lei este realizată de Guvern, prin Compania Națională de Investiții.

Proiectul prevede un teren de sport standard, nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, precum și un teren mai mic pentru minifotbal, baschet sau handbal.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole