Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, după o întâlnire cu locuitorii din zona Dâmbovița: vor eliminarea aprozarului

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a întâlnit cu cetățenii din zona Dâmbovița.

Principalele nemulțumiri ale oamenilor sunt legate de eliminarea aprozarului, a tonetei de flori și a tuturor comercianților.

“Vineri după-amiază, am avut o întâlnire cu cetățenii pe platoul din zona Dâmbovița, însoțit de consilierii locali Daniela Mariș și Lucian Căldăraru, precum și de consilierul meu Ilie Sîrbu. Am fost solicitat să merg la această întâlnire pentru a mi se expune problemele cu care se confruntă. Nemulțumirea majoră a cetățenilor a fost eliminarea aprozarului, a tonetei de flori din acea zonă și, practic, a eliminării, în câteva zile, a tuturor comercianților. Acest subiect îl cunoșteam și mi-am exprimat punctul de vedere la acel moment: nu am fost de acord cu modul neprofesionist aplicat de către Primărie pentru demolare, pentru că nu poți elimina de pe piață oameni care aduc bani la buget fără a le oferi șansa să intre într-o „legalitate dorită”. Afacerea familiei pe platoul Dâmbovița era de 15-20 de ani. Spun și acum: prima dată e nevoie de un regulament, de termen de intrare în legalitate și condiții, apoi luarea de măsuri!“, a spus Cosmin Tabără.

Salubrizarea și oamenii fără adăpost – pe agenda cetățenilor

“În altă ordine de idei, mi-au fost semnalate de către cetățeni probleme legate de salubritatea zonei (”cum nu a mai fost niciodată” spun ei), apariția oamenilor fără adăpost, a nevoii prezenței poliției locale într-un mod mai vizibil. Voi semnala aceste aspecte și sper ca în cel mai scurt timp să trecem la măsuri“, a mai precizat viceprimarul PNL al Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole