Vicepreședintele CJT, Cristian Moș: Cine are nevoie de Netflix, când avem un nou sezon din clasicul deja DJ588 – Jamu Mare- Clopodia

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș a refuzat pentru a patra oară să recepționeze lucrările de asfaltare de la drumul județean 588 – Jamu Mare – Clopodia. Moș spune că a aștepta ploaia pentru a vedea dacă apar „gropițele”.

„Vă spuneam pe 29 iulie că am refuzat să recepționez o lucrare pe care am găsit-o cu mari probleme și care se afla încă în garanție. Am refuzat în martie. Am refuzat la începutul lui iulie. Am refuzat la finalul lui iulie. Ba mai mult, săptămânile trecute, când totul părea brici… am refuzat s-o recepționez până când nu a plouat, pentru că nu voiam să ne trezim cu “surprize-surprize” după ploaie. Iată, că decizia mea a fost cea corectă, pentru că după ploaie multe gropițe/fisuri/“mici” defecte care au prostul obicei să se transforme în mari gropi în timp – se arată. Da, pentru a patra oară refuz să recepționăm lucrarea. Și uite așa seria DJ 588 – Jamu Mare – Clopodia… nu se încheie. Follow me for more… “așa nu!””, spune Cristian Moș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole